G'Day mate, how are you??? - Reisverslag uit Darwin, Australië van Linda en Rob - WaarBenJij.nu G'Day mate, how are you??? - Reisverslag uit Darwin, Australië van Linda en Rob - WaarBenJij.nu

G'Day mate, how are you???

Door: Linda

Blijf op de hoogte en volg Linda en Rob

07 November 2009 | Australië, Darwin

Dit is de eerste zin die elke australier zegt wanneer je hem/haar aanspreekt.
Even een korte update voor jullie, vanaf de volgende keer zullen er wat spannendere verhalen opkomen.
Deze keer hadden we weer bijna niet het vliegtuig in Amsterdam gehaald; alle treinen rond Den Bosch waren stil gelegd!
En ook in Taipei hadden we bijna vlucht gemist, omdat we niet hadden gemerkt dat op het laatst de gate gewijzigd was en deze was eigenlijk al gesloten. Ff stressen dus.
Maar uiteindelijk toch op tijd in Sydney aangekomen. Het is echt een hele mooie stad. Een heel groot stadspark en natuurliijk het prachtige opera house en harbour bridge gezien. Hier een lange stadswandeling gemaakt van 12 km. Ook hebben we al samen hardgelopen in het stadspark. Nu zijn we in Darwin aangekomen. Dit is in het noorden van Australie en ontzettend warm! Vanaf maandag gaan we alles met een camper doen. Rond Darwin gaan we twee parken bezoeken en dan op weg naar het midden van Australie, naar de aboriginal-steen van het land, Uluru.
Tot de volgende keer vanaf onze camper!
Rob en Linda

• 07 November 2009 - 08:20

Puti:

Hi sheila, hi dude and foetus ;-)
    I'm not too bad, yourself? Did you already had a shrimp from the barbie or a beer from the chillie-bin?
    Ben blij dat jullie reis goed is verlopen. En ben heel benieuwd naar de avonturen die we de komende weken te lezen krijgen.
    Geniet ervan!!
    xxx ook van Martien

• 07 November 2009 - 16:34

Ankie En Harrie :

Hallo Linda en Rob,

Goed om te horen dat jullie ondanks de stress toch nog goed en op tijd aangekomen zijn. We kijken al uit naar jullie volgende verslag!!!!

groetjes en geniet
    xxxxxxxxxxxx
    pap en mam

• 09 November 2009 - 08:30

Joyce:

gelukkig dat jullie de vliegtuigen toch allemaal gehaald hebben...

fijne vakantie en geniet ervan

grtjs joyce

• 09 November 2009 - 17:00

Martha:

hoi hoi,

fijn dat jullie goed zijn aangekomen. ben benieuwd naar de volgende verhalen en foto's!!

• 12 November 2009 - 11:11

Jolanda:

Ze hebben al een avontuur meegemaakt...Jeetje..dat was balen geweest als jullie de plane gemist hadden....Maar goed...Jullie zijn er nu gelukkig! Ik heb geen mail gehad dat er een bericht op jullie site stond van jullie. Vond het al raar..Maar goed gevonden nu...Ik wens jullie ook ontzettend veel fun! Geniet ervan!

Dikke X Jolanda